Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές σε Φωτοαντιγραφικά μηχανήματα βρίσκονται εδω για να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες με μεγάλη γκάμα αναλωσίμων και άψογη τεχνική υποστήριξη.

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση /σελ

SCX-8240

A3 φωτοαντιγραφικό με 40 σελ./λεπτό οθόνη 8.9'' Colour Touch-Panel LCD, Επεξεργαστή 1GHz (Dual Core)μνήμη 1GB, σκληρό δίσκο 320GB με Standard κασέτα 520 sheets x 2, Mutlipurpose tray 100 φύλλων με Ethernet 10/100/1000 & USB 2.0 .
Τηλεφωνήστε για τιμή

Develop ineo +224e

Νέο έγχρωμο εκτυπωτικό μηχάνημα A3 με εύκολο και καλαίσθητο πάνελ.Ταχύτητα εκτύπωσης/φωτοαντιγραφής 22 σελ.Α4 και 14 σελ. Α3 το λεπτό έχρωμες/ασπρόμαυρες.
Τηλεφωνήστε για τιμή

Develop ineo +454e

Το νεο έγχρωμο Φωτοαντιγραφικό της DEVELOP με εύκολο και έξυπνο χειρισμό του πίνακα, ατομική προσαρμόσιμη λειτουργία του πίνακα, Άμεση ολοκλήρωση των λύσεων, εξοικονόμησης χρόνου, Εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας και φιλικά προς το περιβάλλον.
Τηλεφωνήστε για τιμή

Develop ineo +554e

Αν ψάχνετε για ευκρινείς εκτυπώσεις, εξαιρετική ποιότητα εικόνας και μια ευρεία γκάμα επιλογών τελικής επεξεργασίας σε συνδυασμό με τη λειτουργική οικονομία της, το ineo + 554e είναι η λύση που χρειάζεστε.
Τηλεφωνήστε για τιμή

Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Εγγραφή σε ενημερωτικά δελτία
Ηλεκτρονική διεύθυνση:
Iso
Ψηφοφορία κοινότητας
Απο πού μας μάθατε ;